Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Slagingspercentages vrachtwagen rijbewijs maart 2023

Geplaatst op 05 april 2023

Hieronder vind je onze slagingspercentages voor vrachtwagen rijbewijs maart 2023.

Afgelopen maand maart hebben wij een mooi slaginspercentage weten te behalen. In totaal heeft het CBR 53 examens afgenomen vanuit onze locatie. Voor het C rijbewijs 29, CE 16 en C1 8 kandidaten. Het slagingspercentage was 73% voor het C(1) rijbewijs ( gemiddeld in onze regio 70%) en 63% voor het CE rijbewijs (gemiddeld in onze regio 65%).

Wat betreft de hoeveelheid examens welke wij afnemen vanuit onze eigen locatie is OTC Rijopleidingen B.V. een van de grotere aanbieders in onze regio. Onze rijschool verzorgd alleen vrachtwagen rijopleidingen met een specialisatie in spoed opleidingen. Wij zijn als team trots op onze leerlingen welke met onze spoed opleidingen deze prachtige resultaten weten te boeken!

Benieuwd naar onze spoedopleidingen voor het vrachtwagen rijbewijs? Bekijk dan de pagina vrachtwagen rijbewijs. Of neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag!

Neem contact op met Jacqueline

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring