Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Tweede nieuwe DAF XG 450 lesvrachtwagen

Geplaatst op 10 juli 2023

Heb je hem al zien rijden? Afgelopen week is onze tweede nieuwe DAF XG 450 lesvrachtwagen geleverd? De nieuwe DAF XG speelt in op alle ontwikkelingen in de wereld. Van klimaatvraagstuk, CO2 reductie, veiligheid van kwetsbare weggebruikers tot chauffeurscomfort.

De XG voldoet aan de nieuwe EU regels en is daarmee klaar voor de toekomst. Geniet van ruimte en superieur comfort. Een lesvrachtwagen welke helemaal voldoet aan de laatste maatstaven. Nieuwe technologieën zoals de digitale camera's dragen ook in belangrijke mate bij aan de veiligheid.

Deze les vrachtwagen is de tweede nieuwe DAF XG 450 lesvrachtwagen van de drie nieuw bestelde les vrachtagens welke worden geleverd door Loven trucks uit Helmond. Alle gaan ter vervanging van de oude les vrachtwagens welke uit de overname van Rijschool van Bentum zijn gekomen. De laatste zal in September worden geleverd, waarmee het hele wagenpark is vernieuwd.

De nieuwe lesvoertuigen zijn onderdeel van de doorontwikkelingen van onze unieke spoedopleidingen. Goed materiaal, de nieuwste technieken, goede instructeurs welke in staat zijn een veilige leeromgeving te creëren waarin kennis, kunde en vaardigheden kunnen worden ontwikkeld. Alles om onze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden voor het examen en de toekomstige vrachtwagen chauffeur!

Ben jij benieuwd naar onze vrachtwagen opleidingen? Wil jij ook graag les op een van deze nieuwe vrachtwagens? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met ons.

Neem contact op met Jacqueline

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring