Door de toenemende vraag naar de dag-opleidingen voor goed opgeleide vrachtwagen chauffeurs heeft rijschool Van Bentum een nieuwe DAF XF 450 FA bakwagen besteld bij LOVEN Trucks in Heerlen.

Deze vrachtauto is voorzien van alle gemakken die nodig zijn om goed maar ook comfortabel je vrachtwagen rijbewijs c te halen in 2 of 3 dagen. Zo beschikt deze nieuwe les-vrachtauto over een luxe, lucht-geveerde stoel voor zowel de aankomende chauffeur als ook voor de examinator. Verder is de vrachtauto voorzien van Adaptive Cruise Control met FCW (Forward Collision Systeem), ASR, EBS en een Lane Departure systeem dat waarschuwt als je links- of rechts over de witte lijn gaat.

Deze lucht-geveerde DAF XF 450 bakwagen beschikt verder over een nieuwe MX-11 motor met maar liefst 450pk en een geautomatiseerde versnellingsbak van TraXon die je manueel aan je stuur kan bedienen.

Deze nieuwe vrachtauto zal ingezet worden bij de snelle rijopleidingen voor het rijbewijs C en het rijbewijs CE vanaf september 2018.

Lees hier meer over deze super mooie vrachtauto.