Heb je hem al zien rijden? Onze nieuwe DAF XG 450 FA lesvrachtwagen? De nieuwe DAF XG speelt in op alle ontwikkelingen in de wereld. Van klimaatvraagstuk, CO2 reductie, veiligheid van kwetsbare weggebruikers tot chauffeurscomfort.

Deze les vrachtwagen is de eerste van de drie nieuw bestelde les vrachtagens welke worden geleverd door Loven trucks uit Helmond. Alle gaan ter vervanging van de oude les vrachtwagens welke uit de overname van Rijschool van Bentum zijn gekomen. De laatste zal in September worden geleverd, waarmee het hele wagenpark is vernieuwd.

De nieuwe lesvoertuigen zijn onderdeel van de doorontwikkelingen van onze unieke spoedopleidingen. Goed materiaal, de nieuwste technieken, goede instructeurs welke in staat zijn een veilige leeromgeving te creëren waarin kennis, kunde en vaardigheden kunnen worden ontwikkeld. Alles om onze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden voor het examen en de toekomstige vrachtwagen chauffeur!

Ben jij benieuwd naar onze vrachtwagen opleidingen? Wil jij ook graag les op een van deze nieuwe vrachtwagens? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met ons.