Vanaf 1 juni is de overname van rijschool van Bentum een feit. Rijschool is onderdeel geworden van OTC rijopleidingen en samen met OTC Veiligheidscentrum een begrip in onze omgeving.

OTC Veiligheidscentrum kan met een jong en enthousiast team haar klanten adviseren en voor uitvoering zorgdragen, bij alle Arbo zaken zoals opstellen van een RI&E tot maken van bedrijfsnoodplannen, ontruimingsplannen en plattegronden. OTC bestaat dit jaar 10 jaar en is inmiddels voor vele regionale bedrijven de partner als het gaat over veiligheidstrainingen zoals BHV, EHBO, VCA, maar ook in intern transport opleidingen zoals heftruck, reachtruck, Smallegange trucks en als opleider voor de code 95 nascholing voor vrachtwagen chauffeurs. Door de overname van rijschool van Bentum kan met de nieuwe tak “OTC rijopleidingen” een unieke complete rijopleiding voor het vrachtwagenrijbewijs C of C1 en aanhanger worden aangeboden en vormen daarmee een belangrijke aanvulling op het opleidingsaanbod van OTC. De overname past daarom uitstekend in de strategie van OTC om zijn positie als dé opleider uit de regio verder te verstevigen. Kijk op de site van OTC-someren of OTC rijopleidingen voor meer informatie.

De rijopleidingen van OTC rijopleidingen zijn uniek omdat ze heel gericht naar het behalen van je vrachtwagenrijbewijs C toe werken. Bij aanmelding maken ze al een complete planning voor je rijopleiding zodat je in korte tijd je rijbewijs kunt halen.