OTC opleidings- en trainingscentrum Someren en Rijschool van Bentum uit Nederweert hebben overeenstemming bereikt over de overname van rijschool van Bentum. Rijschool van Bentum is al meer dan 30 jaar dé gespecialiseerde rijopleider voor het vrachtwagen C rijbewijs.

Van Bentum is een begrip in onze omgeving als het gaat om rijopleidingen. De rijopleidingen van Rijschool van Bentum zijn uniek omdat ze heel gericht naar het behalen van je vrachtwagenrijbewijs C toe werken. Bij aanmelding maken ze al een complete planning voor je rijopleiding .

OTC opleidings- en trainingscentrum kan met een klein, jong en enthousiast team haar klanten adviseren en voor uitvoering zorgdragen, bij alle Arbo zaken zoals opstellen van een RI&E tot maken van bedrijfsnoodplannen, ontruimingsplannen en plattegronden. OTC bestaat dit jaar 10 jaar en is inmiddels voor vele regionale bedrijven de partner als het gaat over veiligheidstrainingen zoals BHV, EHBO, VCA, maar ook in intern transport opleidingen zoals heftruck, reachtruck, Smallegange trucks bijvoorbeeld. OTC is ook opleider voor de code 95 nascholing voor vrachtwagen chauffeurs.

De  unieke complete rijopleiding voor het vrachtwagenrijbewijs C van Rijschool van Bentum vormen een belangrijke aanvulling op het opleidingsaanbod van OTC opleidings- en trainingscentrum. De overname past daarom uitstekend in de strategie van OTC om zijn positie als dé opleider uit de regio verder te verstevigen. Kijk op de site van OTC-someren voor meer informatie.

Theo van Bentum zelf gaat samen met zijn partner Milou verder met hun grote passie “Dabentie Luxe Campers”. Een uniek camperverhuurbedrijf gevestigd in Nederweert aan de Pannenweg 256 waar je volledig ingerichte luxe campers kunt huren voor 2 tot max 4 personen, op een voor Nederland nog onbekende manier. Zo kun je niet alleen kiezen tussen verschillende topmerken, zo zijn ze ook nog eens allemaal standaard voorzien van TV met automatische schotel en Canal Digtaal abonnement, achteruitrijcamera, navigatie, DAB+ en is er buiten de airco in de cabine ook nog eens een extra airco op 220v in de woonruimte geplaatst die het verblijf in warme dagen erg aangenaam maakt. Alle campers zijn km vrij of je nu 1 of 8 weken een luxe camper huurt! Tot slot organiseert Dabentie unieke camper driving days, waar de huurder in de maanden Febr, Maart & April al kennis komt maken en rijden in de gekozen huur camper. Enthousiast of nieuwschierig geworden? kijk dan eens op camperverhuur Dabentie.

Theo van Bentum verlaat niet helemaal de rijschoolwereld, zo kun je naast campers & vrachtauto’s ook een reclame vrije touringcar en een Iveco Daily voor rijbewijs D, DE, C1 & C1E huren. En vanaf  medio Januari 2023 zelfs een automaat Iveco Daily.