SOOB Subsidie

Voor branchekwalificerende opleidingen, veiligheid en rijopleidingen. De komende jaren zijn er in de sector transport en logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek verzorgt de uitvoering van deze activiteiten.

De sector investeert in een subsidieregeling om 1.500 nieuwe chauffeurs op te leiden. Hiermee ondersteunt SOOB werkgevers en werknemers bij hun verdere ontwikkeling. Meer informatie over de subsidieregeling voor doorstroom en zij-instroom.

Zie http://www.soobsubsidiepunt.nl

De Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche (STOOF) ondersteunt flexorganisaties in Nederland bij het ontwikkelen en opleiden van hun flexkrachten en vaste medewerkers. Het opleiden van flexkrachten is van essentieel belang.

Flexorganisaties kunnen een beroep doen op STOOF voor advies, financiële ondersteuning, kennis en hulp bij implementatie.

Flexorganisaties die zijn aangesloten bij STOOF krijgen 10% van de scholingskosten gesubsidieerd bij Rijschool van Bentum. Dit geldt voor diverse rijopleidingen, Nascholing Code 95, logistieke opleidingen en VCA:

OTC rijopleidingen is gecertificeerd door STL.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de SOOB of STOOF-subsidie?

Neem dan contact met ons op: bel 095-623080 of stuur een e-mail naar rijopleidingen@otc-someren.nl

Je kunt ook een kijkje nemen op de website van SOOB en STOOF.

Deel dit met je vrienden, kies je platform: