Wil jij deze zomer op vakantie met een camper, maar heb je hiervoor een C1 (tot 7,5 ton) rijbewijs nodig? Maak gebruik van onze Summer school Camperrijbewijs aanbieding! In de maanden Juli en Augustus kan je bij OTC Rijopleidingen je C1 rijbewijs halen voor maar 999 euro!

Voor je aan de praktijkopleiding begint start je met de theorie-examens voor het examen Rijbewijs en Vakbekwaamheid module 1-C (RVM1-C) . Onderdelen die behandeld worden zijn: verkeer en techniek. Het theorie-examen duurt 80 minuten en bestaat uit 65 vragen.

Je kan je hier goed op voorbereiden met behulp van het zelfstudiepakket en de internettraining. Met één uur studie per dag, kun je in vier werken klaar zijn. Het kan uiteraard sneller, dat is afhankelijk van je studietempo. Wij plannen in overleg met jou de theorie examens in bij jouw dichtbij zijnde CBR locatie.

Tijdens de voorbereiding op de theorie-examens moet je een afspraak maken met een ARBO arts voor de medische keuring voor rijbewijs C1.

De Summer school Camperrijbewijs opleiding wordt middels een duo opleiding gegeven. Het is een tweedaagse rijopleiding. We behandelen alle bijzondere verrichtingen, gaan rijden binnen en buiten de bebouwde kom en laten je kennismaken met de eigenschappen van de lesvrachtauto (Iveco Daily) Denk daarbij aan de uitzwaai en het inlopen van je achterwielen ivm de grotere wielbasis.

Dag 2 wordt afgesloten met het praktijkexamen C1. Bij een positief resultaat kan je je daarna melden op het gemeentehuis om je rijbewijs C1 aan te vragen.

We hebben enkele plaatsen voor deze Summer school Camperrijbewijs aanbieding beschikbaar. Als je hiervan gebruik wilt maken neem dan snel met ons contact op!.